Ημερίδα με θέμα: "Η διατροφική αξία του κρέατος στην παιδική ηλικία" το Σάββατο 13/9
Το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης υπό την αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης διοργανώνει Ημερίδα με θέμα: "Η διατροφική αξία του κρέατος στην παιδική ηλικία" που θα πραγματοποιηθεί στην ΑΙΘΟΥΣΑ "ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ" ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ 8 και θα γίνει το Σάββατο 13/9 και ώρα 19.00. Εισηγητές θα είναι ο κ.κ. Διονύσης Χανιωτάκης, Καθηγητής Παιδιατρικής και Διευθυντής της Παιδιατρικής Κλινικής του Ιπποκράτειου, ο κ.κ. Ιωάννης Αμβροσιάδης, Καθηγητής Κτηνιατρικής και Διευθυντής του Τομέα Υγειινής και Τεχνολογίας - Ζωϊκής Προέλευσης του ΑΠΘ, όπως και η διακεκριμένη διατροφολόγος κ.κ. Κατερίνα Μιχαλάκα. Παράλληλα, θα γίνει την Κυριακή 14/9, 11.00-14.00, εκδήλωση με την ονομασία "ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΚΡΕΑΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑ", όπου θα γίνει επίδειξη τεχνικών και μεθόδων για την χρήση του κρέτος στο προαύλιο του Περιπτέρου 8.