Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανακοίνωση Προσωρινών Αποτελεσμάτων σχετικά με την υπ’ αριθμ. 1/2022/ΠΟΚΚ Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

POKK-Logo_597x209

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΡΕΟΠΩΛΩΝ

Αθήνα, 01/09/2022

Αρ. Πρωτ.: 2489

Ανακοίνωση

Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΚΡΕΟΠΩΛΩΝ (με δ.τ. ΠΟΚΚ) ενεργώντας ως Δικαιούχος Φορέας της Πράξης «Κατάρτιση και Πιστοποίηση εργαζομένων όλων των κλάδων του ιδιωτικού τομέα, σε αντικείμενα εμπορίας, προώθησης και παρασκευής προϊόντων», με κωδ. ΟΠΣ: 5035180 που υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία 2014-2020» με συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και λαμβάνοντας υπόψη το άρθρο 7 – «ΔΙΑΔΙΚΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΩΦΕΟΥΜΕΝΩΝ» της υπ’ αριθμ. 1/2022/ΠΟΚΚ Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Ανακοινώνει

1. τον Πίνακα Δυνητικά Ωφελούμενων
  2. τον Πίνακα μη Επιλέξιμων/ Απορριφθέντων Αιτήσεων και
  3. τα προσωρινά αποτελέσματα/ πίνακες κατάταξης με τους επιλεγέντες, επιλαχόντες και απορριφθέντες ανά Περιφέρεια ακι τύπο Περιφέρειας, της Πρόσκλησης 1/2022/ΠΟΚΚ Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Υποψήφιων Ωφελουμένων που αποτελούν και το Προσωρινό Μητρώο Ωφελούμενων

Οι μη επιλεγέντες ωφελούμενοι έχουν το δικαίωμα υποβολής αντιρρήσεων εντός αποκλειστικής προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από τη δημοσίευση του Προσωρινού Μητρώου Ωφελουμένων στην ιστοσελίδα της ΠΟΚΚ (https://www.pokk.gr/) και συγκεκριμένα έως τις 08/09/2022 και ώρα 16:00.

Οι ενστάσεις/αντιρρήσεις αποστέλλονται ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: aiitisipgram@gmail.com, υπόψη της αρμόδιας επιτροπής ενστάσεων και πρέπει να συνοδεύονται από τον κωδικό της αίτησης (ΚΑΣ).

Συνημμένα αναρτώνται:

1. ΠΙΝΑΚΑΣ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ
  2. ΠΙΝΑΚΑΣ ΜΗ ΕΠΙΛΕΞΙΜΩΝ/ ΑΠΟΡΡΙΦΘΕΝΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
  3. ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ ΜΗΤΡΩΟ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ (ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΩΦΕΛΟΥΜΕΝΩΝ ΑΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ)

pokk.gr - ESPA Banner